تفاوت دستگاه بسته بندی اتوماتیک و نیمه اتوماتیک

تفاوت خط دستگاه‌های بسته بندی اتوماتیک و نیمه اتوماتیک در چیست؟

تفاوت دستگاه بسته بندی اتوماتیک و نیمه اتوماتیک در چیست؟ البته از نامشان پیداست که یکی از آنها عملیات را به طور کاملا خودکار و دیگری بخش هایی از عملیات بسته بندی را به صورت اتوماتیک انجام می دهد. اما این عملیات خودکار شامل چه بخش هایی می شود؟ حالت نیمه خودکار چطور؟ با بررسی این دو سوال در این مقاله مجریان به تفاوت میان این دو دستگاه پی خواهیم برد.

 

انواع دستگاه های بسته بندی

مطلب پیشنهادی : چاپ بسته بندی

 

بررسی تفاوت دستگاه بسته بندی اتوماتیک و نیمه اتوماتیک

به منظور افزایش سرعت بسته بندی، دستگاه های بسته بندی ایجاد شدند. با این وجود برای تمامی محصولات نمی توان از یک خط بسته بندی تمام اتوماتیک استفاده کرد. گاهی نظارت کارگران به مواد و بسته بندی ضروری است و به همین سبب، دستگاه بسته بندی نیمه اتوماتیک در برخی از صنایع استفاده می شود. این دو دستگاه شامل تجهیزات و فرآیند هایی می شوند که ممکن است با یکدیگر در تفاوت باشند. در جدول زیر نگاهی کلی به تفاوت دستگاه بسته بندی اتوماتیک و نیمه اتوماتیک خواهیم داشت.

 

ویژگی دستگاه بسته بندی تمام اتوماتیک دستگاه بسته بندی نیمه اتوماتیک
میزان اتوماسیون تمام مراحل بسته بندی به طور خودکار انجام می شود. برخی از مراحل بسته بندی به صورت خودکار و بخش هایی به صورت دستی انجام می شوند.
نیروی انسانی نیاز به نیروی انسانی نیست/ نیروی انسانی تنها بر عملکرد دستگاه توسط پنل نظارت دارد. بخش هایی از دسته بندی به صورت دستی توسط نیروی انسانی انجام می شود.
سرعت بسته بندی سرعت بسیار بالا سرعت متوسط
دقت بسته بندی دقت بالایی دارد دقت متوسط
هزینه هزینه دستگاه و نگهداری بالا هزینه دستگاه نیمه اتوماتیک کمتر است
کاربرد برای تولید محصولات در حجم بالا تولید محصولات در حجم متوسط

 

مطالب بیشتر: بهترین پیشنهادها برای هدایای سازمانی خلاقانه را بشناسید

 

ویژگی های بسته بندی تمام اتوماتیک

دستگاه و ماشین آلات بسته بندی تمام اتوماتیک، به صورت هوشمندانه و تحت یک سیستم کامپیوتری تمامی مراحل بسته بندی را انجام می دهند. دستگاه تمام اتوماتیک باعث افزایش سرعت بسته بندی، دقت در بسته بندی، کاهش هزینه های تولید، بهبود کیفیت بسته بندی و افزایش ایمنی محیط کار می شود. با این حال به هزینه اولیه بالایی نیاز دارد اما با انتخاب یک دستگاه حرفه ای و با کیفیت، هزینه های نگهداری کمتر خواهد شد. دستگاه بسته بندی تمام اتوماتیک در شرایط حساس بهداشتی بهترین گزینه است چرا که بدون دخالت مستقیم انسان بسته بندی انجام می شود.

 

ادامه مطلب
بهترین پیشنهادها برای هدایای سازمانی خلاقانه را بشناسید !

تفاوت دستگاه بسته بندی اتوماتیک و نیمه اتوماتیک

 

خط بسته بندی اتوماتیک برای چه محصولات کاربرد دارد؟

  • انواع مواد غذایی و نوشیدنی
  • محصولات بهداشتی و آرایشی
  • محصولات شیمیایی و صنعتی مانند رنگ و مواد شوینده
  • برداشت های کشاورزی مانند میوه، سبزی ها
  • مواد صنعتی مانند قطعات خودرو

 

چه محصولاتی را نمی توان در خط بسته بندی تمام اتوماتیک قرار داد؟

به طور کلی، دستگاه بسته بندی تمام اتوماتیک را می توان برای محصولات مختلفی استفاده کرد، با این حال، بسته بندی برخی از محصولات می تواند کمی دشوارتر باشد و بسته بندی به درستی انجام نشود. این محصولات و وسایل عبارتند از:

  • وسایل یا محصولی که شکل نامنظم یا غیر قابل پیش بینی داشته باشد.
  • وسایلی که وزن یا ابعاد آنها متغیر است.
  • محصولاتی که نیاز به برچسب گذاری یا تزئین دستی داشته باشند.

 

ویژگی های دستگاه بسته بندی نیمه اتوماتیک

اشاره کردیم که دستگاه تمام اتوماتیک برخی از محصولات را نمی تواند بسته بندی کند و تفاوت دستگاه بسته بندی اتوماتیک و نیمه اتوماتیک از همین جا آغاز می شود. در حالی که دستگاه تمام اتوماتیک بدون دخالت نیروی انسانی کار می کند، دستگاه نیمه اتوماتیک برای پیش بردن فرآیند خود به نیروی انسانی نیاز دارد.

خط تولید بسته بندی نیمه اتوماتیک برای پاسخگویی به نیاز تولیدکنندگانی ایجاد شد که نیاز داشتند سرعت و دقت بسته بندی محصولات خود را افزایش دهند اما بودجه کافی برای خرید دستگاه تمام اتوماتیک را نداشتند. هر چند این مسئله به نوعی برای نیروی انسانی بهتر است و باعث ایجاد موقعیت های کاری می شود. علاوه بر آن اشاره کردیم که برخی از محصولات را نمی توان توسط دستگاه تمام اتوماتیک بسته بندی کرد.

تفاوت دستگاه بسته بندی اتوماتیک و نیمه اتوماتیک

مطلب پیشنهادی: ایده طراحی بسته بندی کالاهای خاص

ادامه مطلب
چاپ دیجیتال فوری و مزیت تحویل فوری

 

تفاوت دستگاه بسته بندی اتوماتیک و نیمه اتوماتیک از نظر هزینه

همان طور که اشاره کردیم، دستگاه بسته بندی تمام اتوماتیک هزینه اولیه بیشتری خواهد داشت. اما هزینه هایی تولید و بسته بندی در دستگاه تمام اتوماتیک کمتر است چرا که هزینه های نیروی انسانی در آن محاسبه نمی شود. در مقابل، در خط تولید نیمه خودکار، هزینه نهایی بسته بندی شامل هزینه نیروی انسانی نیز خواهد شد.

 

کنترل و خطا در دستگاه بسته بندی تمام اتوماتیک و نیمه اتوماتیک

دستگاه و ماشین آلات بی وقفه کار می کنند و خستگی برای آنها تعریف نشده است. هرچند باید در فواصل منظم سرویس و تمیز شوند تا بتوانند به درستی فعالیت خود را انجام دهند. در مقابل دقت و توان نیروی انسانی به دلیل خستگی در روز افت می کند. در نتیجه، خط بسته بندی تمام اتوماتیک دقت بیشتر و خطای کمتری در بسته بندی دارد.

 

سخن پایانی

با بررسی تفاوت دستگاه بسته بندی اتوماتیک و نیمه اتوماتیک شما می توانید شیوه مناسب بسته بندی محصولات خود را انتخاب کنید. اگر شما در حوزه ای فعالیت می کنید که محصولات به صورت یک نواخت و در یک اندازه تولید می شوند، به طبع به دستگاه تمام اتوماتیک نیاز دارید. اگر محصولات شما دست ساز هستند و هر یک ابعاد مخصوص به خود را دارند، بسته بندی نیمه اتوماتیک گزینه بهتری خواهد بود. دستگاه تمام اتوماتیک هزینه اولیه بیشتری خواهد داشت، در مقابل خرید دستگاه نیمه اتوماتیک هزینه اولیه کمتری داشته اما در انتها باید هزینه نیروی انسانی را نیز اعمال کنید. امیدواریم در این مقاله وب سایت مجریان اطلاعات خوبی در این رابطه کسب کرده باشید. شما می توانید برای انجام بسته بندی محصولات خود را به ما بسپارید تا با دقت تمام انجام شود. برای اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما در تماس باشید.

 

سوالات متداول

  • کدام دستگاه بسته بندی هزینه نهایی کمتری دارد؟

از آنجایی که هزینه نیروی انسانی در هزینه نهایی بسته بندی به صورت تمام اتوماتیک محاسبه نمی شود، هزینه آن کمتر خواهد بود.

  • دستگاه  بسته بندی نیمه اتوماتیک برای چه محصولاتی قابل استفاده است؟

دستگاه بسته بندی نیمه اتوماتیک را می توان برای مواد غذایی، بهداشتی، کشاورزی، صنعتی و هنرهای دست ساز استفاده کرد.

برای امتیاز به این صفحه کلیک کنید!
[کل: ۰ میانگین: ۰]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *